Jag fick en helt underbar födelsedag i lördags utan en enda lugn stund! Vänner har grattat mig som en kung via telefon, Facebook och kramar!  
 
 
Goth-födelsedagsfesten blev dessutom jättekul. Som väntat var det bara jag och Ida som gått All-in men de andra hade ändå lite svart och döskallar så jag vart väldigt nöjd!
 
Vi avslutade på Western Farm där Drängarna, Viktor & Samir och Alfons spelade. Hade lämnat kameran hemma men kunde inte låta bli att fota och filma lite med mobilen. 
 
 
Viktor och Samir utstrålade sommar-vibbar på scen och när jag filmade dem fick jag med en tjej som häller öl över sin kille. Tyckte det var så kul när jag såg det efteråt för de ser så lyckliga ut, haha! 
 
 
En annan sak som var häftig är att läsare kom fram och kramade mig och det tycker jag är så himla kul att ni gör!! Blir alltid så glad av att surra med er, det är ju ni som gör att det är kul för mig att hålla på med Boden By Night! 
 
Dessutom har jag blivit lovad hjälp med en Boden By Night låt, haha. Drängarna har ju en låt om Boden och vore väl kul med ytterligare en anthem!
 
 
 
SOV GOTT!  /Anna Munkhammar 
 

Du kanske tycker om

2 kommentarer

Neapocalypse och tinkerhästen Clooney juni 16, 2015 - 07:39

sv; haha ja 🙂 Som hobbitfötter menar du? 😉

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.