Kolla vilket fint halsband som jag köpt! Gillar guld mest men tyckte om den här så fick vara ok med silver. 
 
Föresten som ett litet tips… Det är massor av REA på både Smycka och Fritz Olssons inne i stan. Jag köpte det här halsbandet från STORY by Kranz & Zieglers kollektion AW2013 på Fritz Olsson för halva priset vilket jag tyckte var en rätt så bra affär :-O Speciellt eftersom jag spanat tidigare men tyckt att det var lite väl lyxigt dyrt. 
 
 
Tyvärr har Smycka utförsäljning för att de ska stänga igen och det tycker jag är synd 🙁 Hoppas inte att den lokalen kommer att gapa tom nu! Det går inte riktigt att glädjas lika mycket över ett fynd när man samtidigt känner sympati för den som har butiken. De säljer ut precis allt, till coh med RayBan brillor för halva priset. (och nej, jag har inte fått betalt för att skriva det!)
 
NU, en powernap!!  /Anna Munkhammar 
 

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.