Jag mailade precis iväg mitt första modereportage till Tidningen Extra!! Hoppas verkligen att de tycker om det så att jag får göra fler modejobb åt dem. Tycker att det är ett jättekul samarbete och reportaget kommer att publiceras både här på bloggen och i tidningen. 
 
 
Tanken var att jag skulle vänta tills det blev fint väder men som ni vet har maj varit extremt regnigt så vi fick tillslut ge upp den idén och köra på ändå. Jag vill inte visa för mycket men det kommer att vara ett uppslag i tidningen där jag skrivit lite om trender inför sommaren och sedan har jag även frågat ut några personer på stan som jag tyckte var snyggt klädda. Självklart plåtat dem också 😉 
 
Så ett stort tack till er som ställde upp på bild! 
 
Sov Gott! /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.