Idag skyndade jag och tog en ny bild på mig till Tidningen och sen for jag till Johanna och käkade Tacos <3 
 
 
 
Stör mig på att ena ärmen korvat sig men alltså jag kastade mig bara framför kameran innan jag for hemifrån så hann inte se det då X-)
 
Men hallå, var så sugen på Tacos och ville se Johannas nya lägenhet ju!! Det är väll en godtagbar ursäkt som ni kan tänka på när ni ser min o-uppvikta ärm?
 
Hon hade fått till det såååå mysigt och blev trevligt att laga mat ihop samtidigt som vi skvallrade om allt möjligt. Som tur var så var det (för en gångs skull) INTE JAG som spillde choklad i hennes nya ljusa tygsoffa. Eller jo jag tappade också en liten smula choklad men han plocka upp den innan den smält!
 
-Puh!
 
Så varför en ny bild till Tidningen då? Jo jag har ju förändrats ganska mycket sedan förra bilden så kan ju vara kul om folk faktiskt känner igen mig när jag kommer ut och ska fota eller skriva reportage 😛
 
 
Känns ju jättefånigt att ta kort på sig själv sådär rakt upp och ned och lämna in till tidningen så nu får jag allt behålla håret så att jag slipper det på ett tag 🙂
 
 
Sov Gott! /Anna Munkhammar 

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.