Nu ska jag köra till Luleå för att fota på Bistro Bar Brygga åt Duo Nöje. Tack och lov har det spruckit upp i Boden så hoppas det är samma i Luleå. Jag har fått nog av regnet, även om det var kul att kolla på hästtävlingen trots att jag blev dyngsur!
 
 
Var en väldigt annolunda tävling som kallades “WE” och gick bland annat ut på att klara olika uppgifter med hästarna som att öppna grindar, gå över broar, plocka upp saker osv. 
 
 
 
 
Resten av bilderna från hästtävlingen kommer på Torsdag i Tidningen Extra
 
Vill ni läsa mer om hästar och ridsport kan jag tipsa om Linneas blogg (neapocalypse.se). Träffade henne på tävlingen och hon berättade att hon ofta fotar på olika hästevents och lägger upp bilderna på sin blogg (Lite som mig fast inte krogen utan hästar). Nyfiken som jag är var jag så klart tvungen att gå in och titta och hennes blogg är jättefin och proffsig!
 
Kram på er och kanske ses vi ikväll ifall ni festar på BBB! /Anna Munkahmmar

Du kanske tycker om

4 kommentarer

Kajza maj 24, 2015 - 17:52

Jättekul att du kom och jättekul att ses, synd bara på det tråkiga vädret!
Fin bild på mig o Lasse, syns inte att vi failade stort på grinden… 😀

Svara
Anna Munkhammar maj 24, 2015 - 18:44

Va detgick väll jättebra på grinden? den blev ju öppnad 🙂

Svara
Neapocalypse och tinkerhästen Clooney ・゚♥ ✞ maj 26, 2015 - 22:25

sv; Men åh jag tycker du fick jättefina bilder på tävlingen du också!! Vill också "kunna" gå runt ridbanan och fota så man slipper zooma så mycket men då får jag springa som en dåre om jag ska få bra bilder på ALLA ekipage vid de olika momenten.. Och jag vill ju inte vara orättvis och fota bättre bilder åt någon annan! Haha 😉
Skämt åsido så är jag jättenöjd över tävlingen! Tro det eller ej men ALLA tävlande har köpt bilder, så jag tjänade mig en liten slant förutom att det var trevligt 🙂

Svara
Anna Munkhammar juni 3, 2015 - 21:45

har svarat men måste ha klantat mig för är ju inget svar istället. Vad kul att du fått sålt bilder! är ju en jättesmart affärsidé!

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.