Swedish Blogposts

Hår hår hår

Oj jag bara bombar med inlägg här, ytliga sådana dessutom. SORRY men det har varit mycket hår i tankarna på sistone. Hade ju jättelänge “väääärldens” längsta hår så det är en stor grej för mig att ha klippt av det.

Igår morse (läs hela dagen) har det kännts rent ut sagt skit att jag klippt lugg >:-( Alltså inte att det skulle vara dåligt gjort eller så utan jag ångrar helt enkelt bara att jag tog beslutet att göra det. 
Gnälltde sönder lunchen för Markus, och till och med handlat på Willys bara för att kunna klaga lite till till Limpan också… (!)
Men alltså nu känner jag att jag får faktiskt skärpa mig. Det är ett jävla hår. Hår! Jag uppskattade det ju inte ens när det var “såååååå fint”!?
Igår såg jag ett Brittiskt program om plastikkirurgi som gått fel. Några hade injicerat permanenta fillers i ansiktet som sett bra ut först men sedan efter några år visar det sig att de hör till de som får komplikationer… Ansikten och liv förstörda med konstanta smärtor och dyra operationer för att korrigera och få ut det. –
-Då är en lugg en piss i havet!!
Trevlig Lunch! /Anna Munkhammar 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.