Det händer mycket kul i veckan, långhelg, grillfest, Medina på Allstar mm. Men det blir något tungt också. 
 
 
Jag har inte skrivit ut det här men min mormor gick bort när jag var i fjällen och nu är det dags för hennes begravning på fredag. Tyvärr blir det min tredje begravning för i år så det har inte varit den mest lättsamma början på 2015.
 
Min mormor var en väldigt snäll och skör person som blev dryga 91 år gammal. Morfar hade ett foto av henne bredvid sängen som han tittade på och sa, “Kolla på min vackra fru!”. Det kan jag tänka på ibland, vad fint att få dela sitt liv så länge med någon!
 
Jag hoppas att de är återförenade nu. Det känns lättare att tänka så i vart fall <3 /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

3 kommentarer

Anna Munkhammar maj 14, 2015 - 12:56

Tack för tipset Rebecka men jag kommer att ta bort din kommentar då jag inte tycker att den passar till ett inlägg där jag skrivit om min mormor och morfar som dött. Hoppas du inte tar illa vid dig jag tycker det är kul att BBK Fotboll och Boden Handboll IF anordnar en festival i Boden men det känns bara fel för mig att det ska stå under mitt minnesinlägg för mormor och morfar. Kram

Svara
Rebecka maj 14, 2015 - 13:45

Förstår dig, men hittade inte på vilket sätt annars jag kunde få tag på dig förutom Facebook. Mailadress? Så valde att ta det senaste inlägget!

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.