För en tid sedan lät Lotus mig tjuvkika på deras renovering! Det har dröjt innan jag lagt ut bilderna till er så jag råkar veta att de faktiskt  kommit betydligt längre nu! 
 
 
Det är ingen liten renovering kan jag tala om. Fönster har tagits upp på kortsidan av huset och golvet är helt nytt. Nivåskillnaden vid dansgolvet är borta och det kommer att finnas en stor scen för DJs och artister att uppehålla sig på!
 
Snygga bordsskivor!
 
Det blir fler sittplatser och sofforna är liakdana som de på At The Top utom att de på Lotus blir svart/röda medan de är helröda på At The Top.
 
All belysning ska bytas ut. När jag kom var mycket inte uppsatt ännu men jag har sett genom fönstret att allt mer monterats. Dessutom brukar jag alltid fråga hur det går när jag äter lunch på Faar East eller Arena Restaurangen 🙂
 
 
Baren finns kvar där den var tidigare men sen har den byggts ut ytterligare också och det gamla DJ-båset är borta. Ser redan snyggt ut trots allt byggdamm mm!
 
 
Vet inte om ni tänkt på det men kollar man utifrån så syns det att de glaset in balkongen. Blir betydligt mer behagligt där med andra ord.
 
Superspännande att få kika in nästa gång 😀 
 
Sov gott! /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.