Här kommer ett superytligt inlägg men kan inte låta bli att visa när jag testar Isadora Peel Off Base.
 
 
Jag älskar nagellack men har det nästan aldrig av den enkla anledningen att jag hatar nagellacksbortagningsmedel ännu mer. 
 
Obehagligt, grisigt, luktar illa och är dötrist att ta bort nagellack. Och kan tala om att jag än så länge aldrig provat ett nagellack som ens sitter till dagen efter trots lovande reklambudskap.
 
På sistone har jag gjort så att jag målat tjockt med transparent lack under det färgade nagellacket så att allt lättare ska kunna pillas bort nästa dag istället för att det flagnar under flera veckor. 
 
-Därför känns det extra spännande att prova ett Peel Off nagellack istället! Har hyfsat höga förväntningar.
 
Så här funkar det:
 
 
1. Peel Off Base målas på nageln precis som ett vanligt nagellack.
 
2. Jag var väldigt skeptisk till den vita färgen tills jag märkte att lacket blev transparent allt eftersom det torkade! Vänta en stund (står 5 min på förpackningen) och låt det torka helt.
 
3. Måla valfritt nagellack över och låt det torka. (Vet inte om jag inbillar mig men tycker att det här orangea som jag köpt till och med luktar apelsin! Sensinity i färgen “Naranja 90”)
 
 
Då ska det här få utstå lite urplockning av diskmaskinen, städning, osv… 
 
Återkommer!
 
…Nu har det gått någon timme sedan jag skrev hur man applicerar Peel Off lacket och DET HÄR ÄR MIN SLUTSATS:
 
Isadora Peel Off Base Nagellack är den sämsta skit jag köpt!!! Pengarna i sjön! Köpte den efter rekommendation från en annan blogg och vilket hyckleri..(!?)
 
Okej, lugnat ned mig nu så ska förklara precis varför det är så dåligt…
 
Tänk dig ett nagellack som aldrig torkar och som får hack i sig och blir skrynkligt för minsta lilla, så blir det. 
 
Först trodde jag att det var det orange lackets fel så tog bort allt och provade igen med ett välbeprövat blått lack men det blev tyvärr samma resultat ändå. 
 
 
Jag trodde att lacket skulle vara hårt men istället blir det som en gummi-aktig hinna. Typ som en bit balong när man tagit av det. 
 
Råkar man måla det minsta för tjockt är det definitivt kört och på de naglar som jag fått ett tunnt lager är det bättre men ändå under all kritik. 
 
Jag är jättebesviken, var sjukt pepp på att det här skulle vara lösningen för mina lackproblem men intet. Kommer att testa om det kan fungera bättre om man lyckas måla ännu tunnare men förmodligen återgår jag till ett tjockt lager vanligt transparent lack under istället.
 
Det enda som är bra är att det faktiskt går bort direkt.
 
/Anna Munkhammar 
 
 

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.