Den här sidan började som en hemsida om Bodens nattliv och sedan hade jag helt plötsligt epitetet “Bloggaren och Vimmelfotografen Anna Munkhammar”. Var bara att leva upp till det där med bloggare fast jag inte riktigt hade det i åtanke först.  
 
 
Det blir ju mer sällan som jag kan lägga upp bilder från utekvällar i och med att jag inte får ta med kameran fritt som förut längre och det är inte riktigt samma sak när jag inte kan festa och spontanfota utan måste be om lov flera gånger och dagar i förväg.  
 
 
Kommer så klart inte att sluta med vimmelfoto men det har ju blivit begränsat om man jämför med tidigare då jag kunde ha med mig kameran ut varje helg. 
 
Nog om det, för vad jag vill komma till är att jag behöver fylla på med något mer här på bloggen så att det inte bara handlar om vad jag hittar på att göra om dagarna… och jag har många sprudlande idéer som jag hoppas få ut ur huvudet och in i datorn 😉
 
Har bara nämnt det i förbifarten men jag studerade tidigare som en av 15 elever modedesign på högskolan i Borås. Sedan mådde jag inte bra där och beslutade mig för att flytta tillbaka till Boden. 
 
 
Har hållit det intresset ganska lågt här på bloggen utom när det varit fester med teman och jag ordnat med dräkter till dem men nu känns det lägligt att damma av modegrejen inför sommaren! 
 
 
Hoppas verkligen att det här är något som kommer att falla er läsare i smaken men framför allt är det något som jag ser fram emot att göra och i slutändan är det viktigast av allt. Har jag kul märks det i mitt jobb! 
 
En gång i veckan (minst) ska jag dela med mig av en illustration och nu när solen kommer fram allt mer kommer jag att göra någon trendspaning på stan 😉 Lite som i boken Fruits (som jag älskar) fast väldigt svenskifierat och inte alls som i Fruits, haha. 
 
Ska alltså inte vara totalt ego-centrerat på mig och vad jag gillar utan jag vill undersöka det lite djupare än så men vi får se om jag lyckas med det. Är i aspepp på det här och vill börja med projektet på en gång men klocka är strax före 12 så är bara att lägga sig för att sova istället!
 
Kram på er och åter igen tack för allt stöd som jag får hela tiden!!! /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

2 kommentarer

Tess april 22, 2015 - 07:32

Ser fram emot det här!!

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.