Gode mör nu! Innan jag ens kommit hem från London ringde Anneli från Tidningen Extra och frågade om jag ville fota på Café Tingshuset ikväll?
 
-Klart jag ville det så blev ett riktigt bra välkomnande hem att få lyssna på lugn och bra livemusik.
 
Längtade hem lite sista dagen i London när jag såg en godisbutik som hette samma som min pappa <3 Älskar att vara på språng men talesättet “borta bra men hemma bäst” stämmer in precis som klyschor brukar. 
 
 
 
Efter så mycket god mat som jag ätit lär jag väl inte behöva äta på en vecka. Alltså jag skulle verkligen önska att någon indier flyttade till Boden och öppnade en restaurang. Brukar alltid passa på att äta indiskt när jag reser. Är ju bara SÅ gott så snälla någon, hörsamma min önskan!
 
Sov Gott Darlings! /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.