Spenderat hela dagen i Camden och både jag och Bettie älskade det! Var som att komma ned till en helt ny värld <3 
 
 
Bilderna är i kameran så bjussar på ett kollage som jag gjort tidigare som på något sätt passade så bra in på känslan jag fick när vi strosat omkring i den väldigt speciella stadsdelen.
 
Igår blåste det så pass mycket att min Boden By Night keps flög all världens väg ut i trafiken. Happ det var den kepsen det tänkte jag för var definitivt ingen idé att försöka springa efter. Men sen såg Bettie hur en kille plokade upp min keps och gick iväg med den (!) Så nu är alltså en Boden By Night keps i en London-bos ägo 😀 !!
 
-Helt klart värt att tappa den!
 
 
Imorgon väntar en ny dag med äventyr. Sov Gott! /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.