Så sitter man åter igen på en buss som kör på fel sida om vägen då. Tänk vilken tur att vi klantade oss med bokningen sist så att vi vi fick åka två gånger istället för en. Den här gången har vi dock hotell och flyg på samma datum till skillnad mot förra gången 😉
 
Känns hur kul som helst att vara tillbaka nu ju!
 
Har plattan med mig så ska försöka uppdatera er lite allt eftersom fram åt kvällarna. Kommer inte riktigt överens med den till 100% än för har inte så många appar och det är lite tungrott att använda vanliga datorprogram faktiskt men jag lär mig mer och mer.
 
 
Tagit första bilden med kameran i vart fall. Blev på mig och (en smått tvingad) Bettie som blev övertalad att vara med på en flygplansgroupie 😀 Ha en bra bakissöndag! /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.