Har fått in lite kosing till Boden By Night och nu har jag faktiskt gjort en investering och köpt mig en platta att blogga ifrån när jag är på språng. Perfekt nu när jag ska till London IGEN på söndag 😀 
 
 
Känns som en bra belöning för mödan och det kommer ju att underlätta en hel del för man kan trycka in minneskortet från kameran direkt i plattan vilket gör att jag slipper släpa med mig datorn när jag är ute på jobb. Kan lättare hitta på kul saker med bilder när man har en touchskärm att kladda på också. 
 
Väldigt nöjd må jag säga!
 
Idag ska jag ut på en skotertur, packa väskan till London och fira Persson som fyller år. Det betyder att jag hoppas att jag träffar på några av er ute på krogen ikväll 😉 
 
Kram!! /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

2 kommentarer

Anonym mars 28, 2015 - 20:06

vad roligt 🙂 heja heja dig!

Svara
Anna Munkhammar mars 28, 2015 - 22:54

Tack. och heja dig också!!

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.