Håller på med en ny design till bloggen och kan inte släppa arbetet med den. Så kul! Hoppas att jag lyckas få den ljusare nu när vi går mot de tiderna. Sen vill jag ha in lite mer personlighet i den också 🙂 
 
Vågar inte berätta mer än så för jag vill att det ska vara lite överraskning också.
 
När jag sökte in till modedesign i Borås skulle man göra ett kollage som beskrev ens “designidentitet”. Jag gjorde då det här kollaget som jag faktiskt blev riktigt nöjd med:
 
 
Vill få med mer av färgen och glädjen på sidan och sen vill jag arbeta mer med det i mina inlägg. Har ett spännande projekt på gång som jag snart kan berätta mer om och det tror jag kommer bli jättekul för mig i vart fall och sedan hoppas jag att ni också kan tycka att det är roligt 🙂 
 
Hörs imorgon! /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.