Vet ni, tanken med den här sidan var aldrig att det skulle vara en blogg (!) Jag såg bara det som lättaste stället att ladda upp bilderna utan att behöva betala en massa för utrymmet på nätet X-)
 
Min vision var faktiskt att det skulle vara mer som en hemsida med bara och endast vimmelbilder, recensioner och information om olika events. Fast jag har inte kunnat hålla mig från att vara väldigt personlig också och sen har det slutat med att jag lite fick epitetet “Bloggaren och vimmelfotografen Anna Munkhammar”  😛 
 
Jag har haft någon blogg tidigare i början på 2000-talet men kom fram till att det kändes lite narscisistiskt och tillslut till och med pinsamt. Ja men ni vet, att man är för privat – eller för tråkig? (Vet inte vad av de två alternativen som är värst?) Samtidigt undrar man vad som egentligen är av intresse för andra att veta och inte.
  
 
Jag har i vart fall börjat vänja mig vid tanken på att jag faktiskt har en blogg och ska jag vara ärlig är det riktigt roligt också! 
Superglad att ni fortfarande besöker min sida fast jag inte kan ha lika mycket vimmelbilder som när jag startade upp♡ Roligt att ni vill ta del av det som finns i mitt huvud ändå! Det är ju fotograferandet av människor som jag brinner för och som gjorde att den här bloggen uppkom överhuvudtaget men det är kul att plåta och skriva om annat också.
 Kram! /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.