Blev otroligt glad när jag blev inbjuden till premiären av Haradsrevyn. Men ännu gladare när jag kom dit!
 
 
Skrattade så mycket åt entrévärdinnorna att jag direkt förstod att det skulle bli en riktigt trevlig kväll. Det blev det också, över alla förväntningar. Och jag behövde verkligen den stunden av glädje när jag hade så mycket att hinna göra med arbete och fotograferingar innan min resa till London. 
 
Jag blev positivt överaskad av haradsrevyn. Det var roligt, proffsigt, personligt och träffsäkert. Allt på samma gång!
 
Hade föreställt mig att det skulle vara flera små sketcher och det var det också, men det hade även en tydlig röd tråd och en grundhistoria vilket gjorde att det fanns en spänning i att jag ville veta hur det skulle gå med bland andra Dolores Domna Bort och kärleken. 
 
 
 
Truckard Långsam behöver knappt visa sig på scen så kommer det fniss från publiken. Här har vi en fingertoppskänsla i skådespeleriet som är riktigt imponerande. När Truckard generat plockar upp en BH lämnas ingen i publiken oberörd…
 
 
 
En sketch som blev lite extra kul för mig som faktiskt varit med i tv-programmet Halv 8 Hos Mig “på riktigt” var den som hette “Halv 8 hos nån”. Eller ska man säga “En kvarting hos Maurus”..? 
 
Maurus tillagar de mest fantastiska rätterna med eldvatten från Risappi och en touch av lingon… 
 
 
Inte minst lika roligt som matlagningen är så klart utlåtandena och betygen från Maurus gäster!
 
Vad jag skulle önska att Leif G.W. Persson kom till Harads och såg revyn för imitationen av honom var så sjukt klockren!
 

 
Jag känner mig lite stolt över Harads efter det här och jag måste medge att jag fått en lite annan (mer positiv bild) av byn efter att ha varit på revyn. 
 
 
 
 
 
Stående ovationer från en jublande publik. Välförtjänt också!
 
Har ni möjlighet, se den! De kommer att ha shower på Saga också för den som tycker att det känns långt att åka till Harads.  19e och 20e mars är sista chansen på Saga. Missa inte!!
 

 
/Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.