Den senaste veckan har varit ungefär så innehållsrik som en månad och jag har inte hunnit med att uppdatera som jag brukar. Jag älskar när det är fart ikring mig men nu får det gärna vara lugnt en stund för jag är så slut att jag tar power-naps så fort jag har möjlighet. 
 
Min syster Anki har varit hemma från Stockholm i veckan så idag drog vi nytta av solskenet och for ut på en skotertur <3
 
 
 
Jätteskönt!! 
 
Förra lördagen plåtade jag åt Tidningen Extra och de bilderna kom ut i torsdagens nummer. Jag är inte så intresserad av barn egentligen (är en hund-människa ;-D ) men Boden Winter Games var verkligen ett jättefint arrangemang!
 
 
Till och med mitt hund-hjärta smälte när de stora nallarna sprang omkring i hinderbanan med kidsen. Blev en jättetrevlig stämning på stan och många stannade för att titta.  
 
 
 
Ibland blir man glad av att få fotojobb av Extra för det blir så att jag går på evenemang som jag annars hade missat. Resten av bilderna kan ni se i pappersupplagan eller i deras web-tidning
 
Nu ska jag slappna av och se en film med gubben som knappt sett ryken av mig på sistone och sen ska jag skriva om den underbara Haradsrevyn! Kram på er!! /Anna Munkhammar 

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.