Idag ställde jag och Anneli från Tidningen Extra upp en fotovägg i 43ans Galleria och lät alla som ville skicka en alla-hjärtans-dag-hälsning.
 
 
Vi hade med oss massor av konstiga prylar så att de som ville fick klä ut sig lite och sen kunde de skriva en hälsning också. Blev flera jättekul och gulliga bilder men ni får bara en sneak peek nu och sedan kan ni se resten av bilderna i nästa nummer av Tidningen Extra som kommer ut på torsdag.  
 
 
 
 
Nu ska jag iväg till en stuga utan internet en sväng, sorry! Har lite roliga bilder från Bodensia igår som jag behöver fixa och sen från Holland också! Men allra mest behöver jag vila och lyssna på min kropp så med ett visst motstånd ska jag försöka ta det lugnt till på söndag. Kram på er <3 /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.