Jag vill tipsa om att det händer FLERA roliga grejer i Boden till helgen.
 
 
20.00 ikväll drar DJ Anders Dahlqvist igång med en Quiz på Bodensia och sedan spelar han 70- och 80- talets bästa discomusik på vinyl till klockan 24.00. Eftersom det är en “Black Rock Friday” kan man äta 2 för 1 om man väljer Black Rock Grill (Dvs. 285kr för oxfile eller lax) 🙂
 
 
 
Sist var det jättekul när Anders spelade så jag tänker så klart gå dit!
 
Föredrar man en lugnare fredag har Saga premiär på filmen Fifty Shades of Grey och jag ska vimmelfota förminglet.
 
På lördag är det Alla Hjärtans dag och är jag och Anneli Hanno från Tidningen Extra och plåtar i 43ans Galleria. Vi kommer att ha en fotovägg och bjuda på goda geléhjärtan <3 Missa inte det utan kom och träffa oss snälla ni 😀
 
/Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

4 kommentarer

Anonym februari 14, 2015 - 10:52

sv: ja, fast då står det vegetarisk löpe eller microbiotisk löpe? Har jag för mig i alla fall, nu är jag inte vegetarian längre, så det spelar inte så stor roll 🙂

Svara
KassandraPalma februari 14, 2015 - 11:05

härliga bilder!!

Svara
Anna Munkhammar februari 19, 2015 - 12:06

tack 🙂

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.