Har ni sett att vimlet från Bodens Näringslivsgala ligger ute på Norrbottensaffärer
 
 
Var extremt stressigt men samtidigt en kul kväll! Bilderna skulle verkligen upp PÅ EN GÅNG så jag satt på ett tillfälligt kontor (läs i garderoben) och laddade upp bilder i omgångar. Det betyder att jag inte hann redigera bilderna heller vilket jag i normala fall är van att göra, tur att alla var så snygga ändå 😉
 
Jag lyckades faktiskt stjäla lite mat också, hehe. En plats var tom och personen som skulle äta kom aldrig… Tog tillfället i akt och satte mig där och fick avnjuta tre rätters middag med galakväll. Hoppas att jag blir förlåten!
 
Efter allt detta var det bara bums iväg hem för att svida om från långklänning till jeans och T-shirt för att kunna åka på inflyttningsfest. 
 
 
Då kommer jag på att jag ska åka till Rotterdam på morgonen men äger ingen resväska… Ops… Vid halv-ett-tiden på natten far jag alltså och lånar en resväska av en kollega!! Slutligen var jag dessutom tvungen att åka till mitt kontor för att göra bort lite jobb som måste vara färdigt innan jag reser bort. 
 
 
 
-Ute i sista stund som vanligt med andra ord!
 
Nu ligger jag i vart fall äntligen på sängen i mitt hotellrum i Rotterdam och kan pusta ut att jag klarat alla transfers. På sista flyget satt jag bredvid en tjej som hade med sig sin gulliga katt Blackie till Holland!
 
 
Kände mig jättefånig när jag frågade henne på Engelska om jag fick fota hennes katt och efter en stunds prat visade det sig att hon också var svensk. Varför fick jag för mig att prata Engelska!?!
 
Vi hade det faktiskt ganska trevligt på flyget och pratade om allt möjligt, på svenska då 😀
 
 
Nu ska jag ut och kolla ifall de har någon god mat här!
 
/Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.