Varför händer alltid allt på en gång?? Januari var hur seg som helst och nu är det så mycket kul saker i görningen att jag missar massor.
 
Champions Hockey League igår var bara epic. Jag är inte särskilt sportintresserad men finns det något bättre än att vara medgångssupporter? Var dock hyfsat tungt att ta sig upp till jobbet som börjar kl 07.00 kan jag lova…
 
 
Glömde minneskortet på jobbet och det var lite trist för lyckades filma ett av målen och det är nog en hel del glädje i det klippet. Måste komma ihåg att ladda upp det imorgon 😀
 
Ska också förklara för er då varför det var Boden By Nights förtjänst att det gick vägen för Luleå Hockey tillslut men det får bli imorgon när jag har mer tid att skriva och kan visa bilderna från kvällen. Spelarna skulle tacka oss om de bara visste vilken insats jag, Putte och Stefan gjorde för att de skulle vinna!
 
Till helgen kommer jag att vimmelfota på Näringslivsgalan och hade jättegärna fotat på Jokkmokks marknad också men “tyvärr” reser jag ju bort på söndag. Som sagt, allt spännande på en gång >:-(
 
 
Orkar inte hålla ögonen öppna längre. Sov gott!! /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.