Swedish Blogposts

Stoppad i porten på Allstar

Igår skulle jag fota på Allstar i Boden åt Duo Nöje. Trodde allt var klart men nix pix det hade blivit något missförstånd så jag blev inte insläppt (!) Så klart störigt när man åkt dit i enkom men var bara till att bege sig därifrån helt enkelt! 
 
 
Är väl i så fall deras förlust att de inte hade Bodens fräckaste vimmelfotograf på plats eller hur!? Så försöker i vart fall jag tänka för att inte tappa modet och lusten ;-D  
 
Blev faktiskt EN bild på några goa vänner som jag stötte på i kön. De försökte övertala mig att följa med in utan kamera men jag kände mig inte särskilt sugen på det även om jag gärna umgåtts mer med dem förstås..
 
SÄNGEN kändes i det här läget otroligt lockande MEN hade nys om en kul husfest så for dit istället…
 
 
…Och blev jättetrevligt! Perfekt avslut på kvällen 🙂 
 
/Anna Munkhammar

2 thoughts on “Stoppad i porten på Allstar

  1. Anonymous says:

    Vilken besvikelse! Tur att kvällen slutade bra i alla fall 🙂

    1. Ja det var lite trist men gick inte att göra något åt saken så fick ha trevligt på annat håll istället 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.