I torsdags var jag på min fasters begravning och imorgon är det dags för begravning nummer två. Den är för morfar. 
 
 
Morfar var väldigt engagerad i IFK Luleå så jag kommer att ha blå-vita kläder istället för svarta. Det tycker jag är en fin idé faktiskt. När han var yngre engagerade han sig mycket i föreningen både som bandyspelare, fotbollsspelare, ishockeyspelarespelare, och hockeydommare. Han gick alltid runt med sin IFK Luleå keps och sorry Boden men det värsta han visste var BBK-grönt! 
 
Morfar levde ett bra liv och blev nästa 93 år gammal men ändå kan det inte hjälpas att det är så sjukt obegripligt. I vart fall jag lever med en ständig förnekelse inför döden och det känns jättesvårt att förstå sig på den.
 
 
 
Kram på er alla <3 /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.