Fick ett ryck och beställde boken “Härskarteknik den fula vägen till makt” förra veckan. Jag läste om härskarteknik på internet men kände att det mest bara var ytliga artiklar och jag vill veta mer än så.
 

 
Varför då? Jo min gubbe brukar skoja om att målet med Boden By Night måste vara världsherravälde… Hehe… Nej inte det, jag vill kunna identifiera och tackla situationer då man känner sig förminskad men kanske inte kan identifiera vad som utlöste känslan 🙂
 
Jag läser tyvärr sällan böcker. Vet inte varför för när jag väl tar mig tid och de är bra plöjer jag gärna igenom dem i ett sträck. Och det är ju jättekul att suga i sig intressant information! Idag hade boken kommit och nu har jag läst ungefär hälften. Lovar att dela med mig av eventuella matnyttigheter.
 
Imorgon är jag bjuden på middag hos Anders och Anna Dahlquist. Ska bli jättespännande med tanke på att Anna är typ världmästare på matlagning. Hoppas bara att hon inte läser det här och blir nervös nu 😉 
 
Vi ska smida lite planer också som jag ska delge er sen också…
 
God Natt! /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.