Det här inlägget är ett samarbete med Duo Nöje 
 
10 av bilderna som jag tog igår ligger redan uppe på Duo Nöje!
 
 
Helt slut efter igår trots att jag faktiskt var nykter. Ska skriva ett längre inlägg om alla missöden som var igår men först måste jag göra klart bilderna och texten till Tidningen Extra också! /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

2 kommentarer

Anonym januari 18, 2015 - 18:42

När kommer alla andra bilder upp? Och vart hittar man de?

Svara
Anna Munkhammar januari 18, 2015 - 19:18

Normalt kommer de andra bilderna här på min sida men den här helgen var lite speciell då jag fick i uppdrag att fota åt både Duo Nöje och Tidningen Extra. Resten av bilderna kommer då i Tidningen Extra. Den delas ut i Boden varje torsdag och sen finns den även att läsa på webben. Jag kommer att påminna när den kommit ut 🙂

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.