Igår plåtade jag på Allstar åt både Duo Nöje OCH Tidningen Extra. Kul att båda ville ha vimmelbilder från mig men det betyder också att jag var tvungen att leverera dubbelt så många bilder och då blir inte många kvar till mig själv här på bloggen. 
 
 
Kände mig lite nervös för vill ju lämna ifrån mig bra bilder också och till Tidningen Extra är det viktigt att alla namn blir rätt och sen ska det vara en kul text till också.
 
När jag hängt in jackan på Allstar och ska ta första vimmelbilden kommer det upp ett felmeddelande om minneskortet på kameradisplayen. Jag plockade ut kortet och det for i bitar…(!?)
 
 
PANIK!!!!
 
Jag förväntas plåta åt två andra medier och jag hade inte ens ett minneskort!? Jag äger inget annat minneskort :-O
 
Som tur var kom jag på att vi har en kamera på jobbet och att det minneskortet kanske kunde passa. Ytterligare tur att jag inte hade druckit något just den här kvällen så jag rusade iväg till bilen och körde iväg i vild panik. 
 
Vilken lättnad att kortet passade men jag blev ju sen ut och det kändes väldigt stressande. Fick ihop bilder i vart fall och av dem ligger som sagt redan 10 uppe på Duo Nöje. De andra får ni snällt vänta på nästa nummer av Tidningen Extra innan ni får se.
 
 
En bit in på natten kunde jag slappna av lite mer och njuta av musiken och ert sällskap. Surrade med DJ Fredrik som gjorde ett bra jobb med att få igång folk på golvet. (edit: det här är en animerad gif, sett att det tyvärr inte fungerar på alla telefoner så ses bäst på dator)
 
Här kommer de ynka tre bilderna som blev kvar efter att jag skickat in de andra 20 till Duo Nöje och Tidningen Extra.
 
Jag ska faktiskt på middag hos den här trevlige herrens föräldrar nästa vecka… Kan bli riktigt spännande och ska berätta mer om det framöver 😉
 
Markus Jonsson lånade kameran och fotade sina vänner…
 
…En av dem var den här killen som man bara blev jätteglad av. Han var lite förfriskad och hade svårt att sitta still när vi skulle vara med på bild bara 😉 Älskar att bli smittad av glad energi så jag gav honom min keps! Senare när jag vände mig om hade jag en ny kompis med när jag fotade 😀
 
Kram på er till nästa gång! /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.