Skulle kunna skriva ett glatt inlägg om att jag åkt skoter idag och att jag fått veta att jag får fota på Allstar på lördag… Men vet ni att man behöver inte alltid hålla uppe den där lyckliga fasaden och idag har varit en jättetung dag för mig.
 
 
Idag har jag varit på min fasters begravning.
 
Det var jättefint ordnat men just biten i kyrkan tycker jag är så fruktansvärt ledsam och svår att hantera. Som tur är avslutas det ju med fika och minnesstund. Då känns det lite bättre när man inte behöver titta på kistan mer utan kan prata om fina minnen och historier istället.
 
På sistone när jag gått ut på Britts kvällspromenad har jag upplevt att stjärnorna lyst väldigt starkt och då har tankarna farit till min faster och morfar som gick bort under julhelgen. Hade inte tänkt skriva om det här på bloggen men samtidigt tror jag inte att det är bra att “censurera” bort alla ledsamheter. Även om man försöker se till det positiva mest så är inte livet alltid en enda stor lycka och glad fest.
 
Kram på er och ta vara på era nära <3 /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.