Hej vänner, man kan väll säga att turen inte är på topp idag. Tappat mobilen i backen och fick en glasskärva i fingret innan jag slutligen lappade ihop den med eltejp (telefonen alltså inte fingret ;-D ).

Utöver det ser datorn ut på följande vis så det här inlägget kommer från den eltejpade mobilen:

Yes!

Eftersom det varit såååååå synd om mig har jag “med gott samvete” stulit karra från min gubbes “hemliga” godisgömma medan han jobbar kväll. Någon uppsida måste man väll få!?

Frågat Allstar om jag får fota där i helgen och nästa som kommer men de kunde inte svara på det för än imorgon. Förhoppningsvis vänder turen och det blir ett positivt besked så att ni får era bilder 🙂 
Sov gott nu! /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.