Jag och Johanna drog ut och fikade idag och då vill jag passa på att tipsa er om en kul grej som vi gjorde på Le CroissantHar ni sett att man kan köpa ett hänglås att skriva ett meddelande på och hänga fast där? Kostar bara 20kr och en väldigt kul idé, i vart fall tycker jag det som är en sucker för symboliska grejer 🙂 
 
 
Tänk vad häftigt sen när gallret blir fullt av hänglås som på bron Pont des Arts i Paris! 
 
 
Tydligen hänger människor så många hänglås där att räckerna blivit alldeles för tunga och bron gått sönder!? I somras kollapsade 2,5 meter av räcket på grund av kärlekslåsen X-)
 
Jag har känt Johanna hela mitt 27-åriga liv och jag tycker det är jättekul att hon flyttat hem till Boden från Malmö! Hon är ett år äldre än mig och vi växte upp ett stenkast från varandra i Sävast. Tycker det passar ganska bra med ett hänglås för oss två 😀
 
  
God Natt! /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

2 kommentarer

Josefin Sipola januari 12, 2015 - 20:54

Fina syster och fina Anna 🙂 jag och Patrik var på den bron förra våren, häftigt!

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.