Måste bara berätta att jag fick en rejäl nytändning igår! Allstar i Boden har ju en en policy nu att det bara får vara en vimmelfotograf på plats och igår blev det Bodenguiden så min kamera fick stanna hemma 🙂 Tyckte jag så klart var synd men jag gillar Bodenguiden och jag hamnade på Allstar ändå för att fira fina Marielles födelsedag 😀
 
 
Men alltså wow alla ni som kom fram och pratatde med mig fast kameran låg på hyllan! Tack för allt beröm jag är helt ställd det var en så sjukt häftig känsla att så många uppskattar det jag gör (!!!!) Jag blev väldigt rörd faktiskt och blir jättetaggad att fortsätta jobba ännu mer med Boden By Night. 
 
Kunde inte gå många meter så kom någon fram och det går inte att beskriva hur kul det är och hur mycket glada och roliga människor som jag fått surra med tack vare att jag typ köpt en kamera X-)
 
 
De var inte riktigt en planerad utgång så jag hade mjukisbyxor och linne på mig. Var tvungen att dokumentera med bildbevis ovan. Är ju big no no att ha mjukisar egentligen men jag kände att partyskorna och kepsen räddade mig där! Fick dessutom flera komplimanger för mina mjukisar så det slutade med att jag var stolt över dem! Väl värda sina 90kr på H&M med andra ord X-)
 
En kille ville faktiskt köpa min keps för 500kr men det kändes som att han förmodligen ångrat det i efterhand så gick inte riktigt med på det ;-D Det kommer bli smidigare när webbshoppen är igång men ni som vill köpa kepsar, maila mig eller PMa på facebook så skickar jag en keps till er 🙂 (anna.munkhammar(at)bodenbynight.se) Den kostar 150kr. Jag har satt det priset för att täcka mina utgifter för kepsarna. 
 
Och ja, en till mer klassisk kepsmodell (utan spänne bak) samt T-shirts är på gång! 
 
Pratade lite med Lars Sköldmark från Heroes of Vallentor också och det verkar som att vi har ett nytt skivsläpp att se fram emot så småningom…. Happy happy för det!! Hoppas det blir en lika awesome releasefest som sist….. 
 
 
 
😀 /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

2 kommentarer

Marielle januari 11, 2015 - 19:22

Men tack så mycket fina du! ♡ och tack för den vackra sången jag fick på 12 slaget ?

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.