Idag har jag fått veta att jag inte får fota på Allstar imorgon så blir till att hitta på något annat. Känns som att det var jättelänge sedan jag fotade där men vi får se nästa helg. Beror ju lite på vad det sker för andra saker då också 🙂
 
Börjar bli lite fotoabstines ;-D Kankse kan komma igång med något av målen som jag satte upp då istället? Måste ju fylla upp med annat nu när jag inte får fota lika ofta 🙂  Kanske måste plåta andra saker också? 
 
Tidigare var det snack om att Lotus eventuellt skulle öppna på nyårsafton men de hann inte riktigt klart med renoveringen. Då känns det som att det inte kan vara så långt kvar på väntan nu!
 
Jag var lovad att fota där innan öppning men sedan har det verkat som att de vill hålla det hemligt i alla fall. Hoppas att vi kan få en liten sneak peek ändå eller hur!? Det gör ju bara att man får blodad tand att gå dit och se resten! 
 
Så här såg de ut sist när Lotus/At the Top hade premiär:
 
 
 
 
(Fler bilder från kvällen finns här
 
/Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.