Vojvoj vad trött jag är! Varit en intensiv eftermiddag så har svårt att varva ned nu när jag kommit hem. En otroligt udda fast rolig sak har hänt idag. Jag har blivit kontaktad av ett politiskt parti (!?)
 
Det är lite tragiskt på ett sätt men jag har aldrig engagerat mig i lokalpolitiken men samtidigt bryr jag mig ju väldigt mycket om vad som sker här i Boden. Nu vill centerpartiet i Boden ha input från de yngre i kommunen och även om jag helt ärligt har noll koll på politiken här i Boden tycker jag att det är ett bra iniativ. 
 
 
 
Bara för att man inte har insyn i alla beslut som tas betyder inte det att man inte kan ha bra tankar och idéer för framtiden. Ofta har jag tänkt att politiken kanske behöver komma ur lite gamla hjulspår och få mer förankring hos folket. Vi får se vad det blir av det här och om man har något att bidra med 🙂 
 
Jag tycker att det är lite kul att de velat träffa mig idag i vart fall så for förbi och surrade en stund och fick mig en kopp kaffe med kaka. Kändes som att jag skulle förlora rätten att gnälla på diverse facebookgrupper som typ “Du vet att du är från Boden om du…” eller “Debatter Boden utan censur” annars X-)
 
Sov Gott! /Anna Munkhammar
 
 

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.