Innan jag fick magsjukan från helvetet och låg “döende” i nästan en vecka var ju faktiskt jag och min barndomsvän Johanna på Allstar i Luleå och såg Alaska
 
 
Jag hade inte full koll utan trodde det var Movits! som skulle spela men det visade sig att det var Alaska som består av Johan Rensfeldt från Movits! och Zacke
 
 
 
Det var då smockat med folk som ville se Alaska spela. Måste ha varit varmt med den pälsmössan på scen!
 
Vi kände oss lite dumma som åkt på ett rent hip-hopp evenemang när vi kanske inte är sådär jätte hip-hopiga av oss och Movits! musik är lite mer lättsmält än Alaska. Ändå gillade jag dem och  i slutet spelade de en låt som jag verkligen gillade men har inte lyckats hitta den efteråt. Otroligt frustrerande!! Jag tycker att den borde heta “Ala-ska me”, haha. Har ni något förslag på vad det kan vara?
 
Johanna träffade på en gammal klasskompis och jag surrade med några bodensare men kameran gick inte direkt varm så blev inget vimmel för kvällen.
 
 
Nu ska jag ta mig en välbehövd powernap!! /Anna Munkhamar

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.