Nu har jag avslutat kepstävlingen. Ni var många som hade bra motiveringar och det var inte lätt så det fick helt enkelt bli fyra vinnare! Jag kommer att kontakta er på Facebook så att jag vet vars kepsen ska skickas 🙂 
 
 
 
Hade varit awesome att dela ut kepsar till alla om jag bara kunnat men nu finns det i vart fall möjlighet att köpa en keps även fast webshoppen inte är igång än. Det gör du genom att kontakta mig via facebook eller mail (anna.munkhammar@bodenbynight.se). Den kostar då 150kr vilket som ni förstår inte blir någon direkt vinst för mig men fler får möjlighet att få kepsen 🙂 
 
 
Det allra coolaste är förstås att Boden By Night loggan lyser i mörkret (!!!) 😀
 
/Anna Munkhammar 

Du kanske tycker om

2 kommentarer

Anonym januari 6, 2015 - 10:30

Det var ju supercoolt att loggan är självlysande 🙂

Svara
Anna Munkhammar januari 6, 2015 - 20:25

Ja jag tyckte det passade bra 😀

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.