Igår var det väldigt lugnt i Boden. Allstar hade stängt för internutbildning av sin personal men idag har de öppet som vanligt igen.
 
För min del blev det en supertrevlig kväll för mamma och pappa bjöd mig och gubben på middag med älgfilé. Inte fy skam det! 
 
 
Under julhelgen har två nära släktingar till mig gått bort och jag har inte velat skriva om det här för det har bara varit jättesorgligt. Klart att det sätter igång en hel del grubblerier också.
 
Det är en gammal klyscha men tänk på att ta vara på tiden som ni har med era vänner och släktingar. Jag blir väldigt glad av att vara med mina föräldrar men ibland är det lätt att ta det för givet och prioritera annat eller att bara ligga på soffan. Ta vara på trettondagen och hör av dig till mormor, morfar, farfar, farmor, mamma, pappa, syrran, brorsan, vännen eller vem det än på vara och åk och ta er en kopp kaffe. Har du något otalt med någon som står dig nära, tänk över vad som verkligen är viktigt och red upp det!
 
Kram på er! /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

2 kommentarer

Anonym januari 7, 2015 - 20:14

sv: Jag tror att de är från scorett 🙂

jag beklagar verkligen era förluster!! 🙁

Svara
Anna Munkhammar januari 9, 2015 - 18:16

Ska kolla upp det
Tack jo det är jättetråkigt men man är tyvärr maktlös att göra något åt det.

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.