Jag är så glad att vara frisk igen. Gick ut med min barndomsvän Johanna i Luleå den 26e och strax efter att jag kom hem drabbades jag av magsjukan från helvetet. Jag har legat och på sin höjd kunnat dricka lite vatten och just då är inte bloggen riktigt prio. Inga byxor passar längre X-(
 
Kändes fantastiskt att bli frisk (om än mörbultad) till nyårsafton! Så igår hade vi en sjuhundrades fest hemma hos mig och gubben! 
 
 
 
Till och med Britt blev extra till-piffad med nagellack och allt 😀
 
Imorgon planerar jag att vara igång som vanligt med bloggen igen och ta ikapp alla dessa dagar. Har ju bilder från Kläppenfestivalen att visa er och någon enstaka från Luleå också. För att inte tala om keps-tävlingen som många detagit i på facebook!
 
Värmer så att se i besökarstatistiken att många av er kommit in och kikat ändå fast jag inte kunnat skriva något. Många kramar till er och Gott Nytt År!!! /Anna Munkhammar
 
 

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.