Vad gör du på julafton? Jag kommer att spendera den med min familj men nu är det även klart att jag kommer dra ut på M/S Bränna och plåta senare på kvällen!! Kul va!?
 
 
Ska bli skönt att få lite vimmelbilder igen, men som ni kanske vant er vid det här laget kommer 10 av bilderna att publiceras på Duo Nöje
 
 
I år är första året som jag inte julpyntat någonting alls :-O Normalt sett har det varit over-the-top-deluxe-pyntat hos mig. Jag tror at det kan bero på att jag haft lite för mycket bollar luften den här hösten vintern. Det är jättekul men i längden blir man lite trött också.
 
Sen har det varit en del privata saker som tyngt ned här i dagarna men sån är det här i livet. Det ska i vart fall bli skönt att få mysa med familjen imorgon och sedan avsluta kvällen med att festa loss och fota flera av er på Bränna 🙂
 
God Jul!!! /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

4 kommentarer

Anonym december 24, 2014 - 04:12

Samma här faktiskt, angående årets julpynt. Vi har pyntat litegrand men t.ex. julgranen i år har vi inte fixat. Vi har en mini utan julgrans pynt som tindrar av sig självt. Första gången i år. Jag önskar dig och din familj en riktigt god jul ♡☆

Svara
Anna Munkhammar december 26, 2014 - 15:31

Precis men ibland får man vara lue lat och ta igen det ett annat år! Låter ju jättefint 🙂 God Fortsättning !

Svara
Anonym december 26, 2014 - 17:14

– Absolut! God fortsättning ♡☆

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.