Så snopet, jag och Emma var jättetaggade och förväntansfulla inför Wallmans igår. Vi hade piffat till oss och det kurrade i magen men sen när vi kom fram verkade personalen mest tycka att det var konstigt att jag skulle fota.
 
 
Ett gäng karlar som riggade sa att visst är det ok att jag fotar dem alltid om jag nu vill det! Tänkte att hur tröga kan de vara!? Är ju så klart artisterna som jag är där för att plåta! ;-P 😀
 
Tillslut tänkte jag att jag måste fråga receptionisten om hur kvällen egentligen såg ut och då visade det sig att torsdagens show ställts in! 
 
Den informationen hade inte gått ut till mig. Nåväl det var inte så mycket att göra åt saken och tyvärr har jag inte möjlighet att gå ikväll. Hoppas att ni som är där nu och imorgon får det riktigt trevligt! /Anna Munkhammar 

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.