Blir ingen utgång till helgen utan som det verkar kommer jag att styra min kos till Kåbdalis.
 
Däremot är det premiär för Wallmans salonger på Bodensia imorgon och jag är jättespänd på att se den 😀
 
 
Hörde av mig för säkert en månad sen till Bodensia och sa att jag mer än gärna kommer och fotar och skriver en liten recension!!
 
En extra kul sak med det hela är att min vän Emma kommer och hälsar på just imorgon! Det är för övrigt hon som designat min halloweendräkt 😉 Vi har pluggat mode ihop i Borås och jag brukar hälsa på henne i Stockholm men nu är det hon som för första gången kommer till Boden!
 
 
 
Det går inte annat än att bli inspirerad av Emma, hon bjuder på så mycket energi och har världens fanatsi! Jag skulle nog vilja säga att det är hon som lärt mig att måla också 🙂 
 
 
 
Ska bli spännande att få visa upp Boden för henne, här går vi på Wallmans varje dag, eller hur? 😉 /Anna Munkahmmar
 

Du kanske tycker om

7 kommentarer

Anonym december 17, 2014 - 23:48

Åh vad roligt allt låter! Pluggat mode tillsammans och grejer, intressant ju. Att någon får en att inspirerainspireras till att starta en ny passion är guld ju, fint. Du målar så häftigt! Kul att du började med det. Kan inte du göra en film när du målar något och visa hur du når till ditt mål liksom? 🙂

Svara
Anonym december 17, 2014 - 23:48

SVAR: Tack, vad fint av dig! ♡ Jag ska försöka uppdatera mer nu när jag får lite ledigt. Tack för dina kommentarer, gullet.

Svara
Anonym december 17, 2014 - 23:50

Inspireras*

Svara
Anonym december 22, 2014 - 00:33

– Ja! Gör gärna en film på det! Skulle vara så kul och intressant att se hur du bär dig åt 🙂 Älskar sånt.

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.