Igår var jag ut på två kul saker och sedan kom jag hem lagom till lite filmmys med karra. En lugn fast ändå händelserik lördag. 
 
Först ut var evenemanget Svart Lucia som var så kul att jag påbörjat ett lite längre inlägg om det! Lägger upp det till veckan. Jag var ju där för Tidningen Extras räkning så måste göra klart mitt Vimmel för dem innan jag kan publicera något på min egna sida 🙂 
 
 
Måste bara slänga in lite cred till BodenArr som gjort ett superbra jobb med evenemanget. Det var mysigt och otroligt välkomnande. Jag lämnade Svart Lucia med ett rejält leende på läpparna <3 
 
 
Direkt efter styrde jag fötterna till Strajk Alley där det var fullt ös med partybowling. Vimmelbilderna från bowlingen ligger föresten redan ute på Duo Nöje. Rally-fort!
 
 
 
Kan ju berätta att Strajk Alley har en lite speciell plats hos mig då de alltid varit väldigt positivt inställda till mig och det jag sysslar med. De är väldigt omtyckta av de flesta bodensare och det är en familjär stämning där tack vare personalen.
 
Igår var det många firmor som hade julfest för sina anställda på Strajk Alley och jag lovade bland annat Henke från JP Bilservice att hälsa att de var otroligt nöjda med oxfilén. De var laddade för en helkväll tillsammans med gänget från Müllers
 
 
Även Statoil hade personalfest igår och jag for faktiskt och hälsade på “stackarn” som blivit kvar i butiken och visade upp bilderna som jag tagit på kollegorna!!! :-O ;-P 
 
 
Mitt egentliga uppdrag var att köpa mjölk och grädde men sen när jag svängde in på macken kom jag på att nästan hela styrkan varit på Strajk Alley. Kunde givetvis inte låta bli att surra lite med Magnus då för att höra om de dragit sticka om saken. Han tyckte inte särskilt synd om sig själv trots allt utan var ganska nöjd med sitt nattpass 🙂 
 
 
 
 
 
Bara druckit en kopp kaffe idag (med mjölk 😉 ) så är väll läge att ta en paus från jobbet och ordna sig nå mat nu!! /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.