Jag har varit ganska så trött idag men nu är jag då på benen i vart fall. Det var verkligen jättekul på Cleo igår och uppfriskande med lite drag på en fredag också! Vi dansade en hel del vill jag lova 🙂 
 
Therese har snyggaste kepsen… Snart på ett huvud nära dig 😉
 
 
Blev hämtad i Luleå av ett gäng vänner som spenderat sin kväll på Strajk Alley i Boden och tydligen har det varit riktigt bra stämning där också!  Jag bara måste dit på söndag och testa den där burgaren (!!!) Varit så sjukt sugen men hela tiden har något kommit ivägen när jag varit på gång. Älskar riktiga hamburgare och den ser så god ut på bilden…
 
 
Snart åker jag och kameran till Svart Lucia på Havremagasinet och lyssnar på en massa metal. Ha en riktigt fin lördag! /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.