Måste dela med mig av det här för jag älskar när andra gör fina saker! DJ Robert har berättat för mig att många DJs inklusive han själv ska skänka hela eller delar av sitt gage från en spelningarna i helgen till Musikhjälpen! 
 
 
Man kan så klart bidra även om man inte är DJ också. Jag skulle tycka att det vore kul om någon av klubbarna tog ett liknande initiativ till nästa år 🙂  
 
Här kan man skänka pengar till musikhjälpen: http://bossan.musikhjalpen.se/insamling/djs-mot-hiv-och-aids
 
 
Jag gjorde ett vimmel åt Extra för ett tag sedan om Göril och hennes vänner som samlade in pengar till musikhjälpen. De hade en pop-up loppis och modevisning med fantastiska gamla kläder. Musikhjälpen är så bra för det får verkligen många människor att engagera sig och hitta på kul saker som både livar upp och dessutom bidrar till något bra.
 
Större format finns här
 
Nu laddar jag inför kvällens party. Ska bli riktigt konstigt att gå ut i Luleå men kul med lite miljöombyte också.
 
Dagen till ära kommer jag faktiskt bara ha kläder som jag gjort själv. Lite udda men tror det kan bli kul. Blir shortsen från “oktober-fest” och en överdel som jag sydde när jag gick Modedesign i Borås innan jag hoppade av. Den har faktiskt varit med på en utställning på Rhösska museét i Göteborg men det har inte blivit att jag använt den X-) 
 
 
/Anna Munkhammar
 

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.