Det här inlägget är ett samarbete med Duo Nöje 
 
Hej, nu kan ni se 10 av mina vimmelbilder från både fredag och lördagDuo Nöjes websida 🙂 Det kommer vara så att de köper vimmel av mig vissa kvällar och då hamnar en del av bilderna på deras sida och resten publicerar jag på min.
 
 
 
Tänkte berätta mer om helgen precis som utlovat 🙂 Först ut är After Worken på Bodensia!
 
Jag for själv till After Worken vilket så klart kändes rätt så ensligt till en början, speciellt när jag skulle äta (!!) Snacka om att ha en dejt med mobilen… Dessutom hade jag dåligt med batteri så jag fick verkligen möjlighet att fokusera på maten! 
  
Den här kvällen bjöd Bodensias kock James på buffé där han själv skar upp olika typers kött till gästerna. Utöver det fanns det olika grönsaker och rotfrukter att välja mellan. Jag slår gärna ett slag för de friterade potatisarna för det kändes som ett friskt inslag gentemot sedvanliga pommes.   
 
James är engelsman och han berättade för mig att köttet tillagats på brittiskt vis vilket faktiskt verkade gå hem hos norrlänningarna.
 
 
Efter att ha mättat hungern var det bara till att dra igång och fota, eller? De är lite blygare de äldre gästerna så jag fick allt vänta tills det kanske slunkit ned en öl eller två innan linslusarna började bekänna färg 😉
  
När jag inte fotar brukar jag surra med folk. Här satt ett gäng lustiga herrar som inte var så sugna på att vara med på bild själva men de skulle prompt ha med Stefans tomma plats. Men vars håller egentligen Stefan Fält hus!?
 
Anders Dahlqvist spelar vinyler så att folket på Bodensia omöjligt kan sitta still!
 
 
Det krävs lite mer än en laptop när man är vinyl DJ 😉
 
Anna Boqvist, Stefan Boqvist, Hans Jönsson, Anders Nordström och Peter Säfström är ett riktigt glatt gäng. Hans vinner till och med boken Diskoteken i Sverige för sina fantastiska insatser på dansgolvet!
 
Patrick Holmqvist träffade jag första gången när jag fikade på Le Croissant och han råkade sitta bredvid mig. Kommer ni ihåg? Nu brukar vi stanna upp och prata en stund när vi möts 🙂
 
  
Kurt Rönnbäck och Johan Grip är gärna med på bild
 
Både jag och HP Larsson hade premiär-kepsar 😀 (Se HPs keps här)
 
Samuel från Sveriges värsta bilförare var även han i farten i fredags och finns med bland duo nöjes bilder. Som tur var utan bil! Själv var han mest nöjd med hoppet i avsnitt två men hittade inte det på youtube så ni får se när han dränker sin chef Birgit i iskallt vatten istället 😉
 
 
Anders spelning blev faktiskt förlängd med en timme till mångas stora glädje. 
 
Återkommer med bilderna från Allstar i ett annat inlägg för ska på bio och se The Hobbit! /Anna Munkhammar
 

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.