Kommer ni ihåg att jag pratat om en ny nöjessida för Norrbotten som lanseras den 11e? Nu kan ni vinna VIP-biljetter till releasefesten som äger rum på Cleo på fredag! Tävlingen hittar ni på DUO-nöjes facebooksida 🙂 
 
 
Alina Devecerski kommer att uppträda och Zacke agerar värd. Jag ska också att vara där och fira men på lördag är planen att vara tillbaka i Boden igen 😉 
 
 
 
 
 
Idag har jag faktiskt laddat upp vimmelbilderna som jag tog i helgen på DUO-nöjessida men som sagt går det inte att klicka sig in för än på torsdag 🙂 Då kommer jag även att lägga ut resten av bilderna här, sorry det blir lite tråkig väntan den här veckan 🙁  
 
Varför håller jag på att pusha det här då? Jo jag är glad att vi äntligen får en rejäl satsning på en nöjessida för Norrbotten. Sen kommer jag att finnas med på ytterligare ett hörn utöver att jag är vimmelfotograf åt dem ibland 🙂  Klart nöjesmetropolen Boden ska synas lite extra eller hur 😉 😉 
 
/Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.