Hello, börjat piggna till efter gårdagskvällen och sitter nu och går igenom alla bilder. Som vanligt bjöd nattlivet på ett gäng glada människor. Vart ju minst sagt ett varmt välkomnade av mig igår, speciellt bland massor av festliga tjejer på damernas! 
 
 
Sedan fick jag nu också för första gången gratis inträde precis som andra vimmelfotografer 😀 Blev jag så klart glad över! 
 
Jag kommer inte ha rättigheter till alla bilder från igår och i fredags men så fort jag vet vilka bilder som ska till nya nöjessiten kommer jag att lägga upp de andra bilderna här! Sedan ska jag så klart länka till vart resten av bilderna hamnar så att ni hittar dit 🙂
 
Många frågade redan igår om vad som sker nästa helg. Vad hände med klychan om att “leva i nuet” gott folk 😉 ? På fredag är Boden By Night bjuden som VIP till Cleo Nattklubb i Luleå. Ska bli spännande för än så länge har jag hållit mig inom kommunens gränser. Ni ska så klart få mer info om det här i veckan 🙂 
 
Nu ska jag återgå till bilderna. Kram!! /Anna Munkhammar
 

Du kanske tycker om

4 kommentarer

Emelie Ekman Lindqvist december 7, 2014 - 23:58

Vad roligt! Grattis 🙂

Svara
Anna Munkhammar december 8, 2014 - 01:04

Tack 🙂

Svara
Robert Westin december 8, 2014 - 13:03

Hoppas ni får en trevlig fredag på Cleo och invigning av nya nöjesportalen. Skall också dit på fredag som gäst för att kolla läget, spelar där på lördag.

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.