Hej, nu har du möjlighet att stötta Boden By Night! 
 
Några av er kanske minns min vita (och sjukt opraktiska) Boden By Night-keps som jag hade på White Partyt? 
 
 
Det blev ett enormt sug efter kepsen efteråt och jag lovade då att ordna nya kepsar. Med hjälp av det lokala företaget B-Brodyr har jag nu tagit fram en mer praktisk (och enligt mig coolare) variant. Det är svarta snapbackkepsar med en broderad logga i vitt som lyser i mörkret! (Barnasinnet dör aldrig)
 
Tog en snabb bild med mobilen nu så ni får se hur det ser ut. Går inte så bra att fota i mörker men de lyser alltså grönt i mörkret B-) 
 
Kändes smartare med svart med tanke på att min vita mer var en “engångs-keps” för när jag tappade den på dansgolvet blev den alldeles brun X-)
 
Jag skulle helst av allt bara dela ut dem till alla som vill ha men det finns inte ekonomi till det tyvärr 🙁 Däremot ska jag att ha lite tävlingar så att ni har chans att vinna en och det kommer också att finnas möjlighet att köpa kepsar till ett väldigt lågt pris!
 
Finns det ett tillräckligt stort intresse kommer vi att kunna ta fram fler modeller på kepsarna och igår började jag jobba med tryck till T-shirts. 
 
Mitt mål är att lokala företag ska vara inblandat i det här och än så länge har det gått riktigt bra med det. En Boden-(By-Night)-kille som heter Mats ska hjälpa mig att ordna med en webshop som ska lanseras så småningom. Kändes lite extra kul att Mats faktiskt följer sidan 😀 
 
Så nu vet ni vad jag hade fullt upp med igår när jag inte uppdaterade sidan! Vill ni se kepsen live kommer jag så klart att ha den på Bodensia när jag vimmelfotar på fredag B-) /Anna Munkhammar
 
 

Du kanske tycker om

6 kommentarer

Anonym december 3, 2014 - 23:36

Åh jaha, det är de denna logga står för. Såg BNB förut och undrade. Snyggt 🙂 Härligt du! SVAR: Tusen tack för din förklaring! Superbra beskrivet. Nu förstår jag precis 🙂 ♡

Svara
Anna Munkhammar december 5, 2014 - 08:19

Tack Jag gillar loggan också faktiskt 🙂

Sv. Ja vad bra att jag lyckades förklara 🙂

Svara
Jenny december 4, 2014 - 07:29

När kommer det gå å köpa

Svara
Amanda Jona [SPONTAN] december 4, 2014 - 20:35

Läckert! 🙂

Svara
Anna Munkhammar december 5, 2014 - 11:51

Tack 🙂

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.