Det har frågats en hel del om varför jag inte fick fota på Allstar i lördags och om det betyder att jag aldrig mer ska få fota där. Allstar sa till mig att det beror på att Bingo Rimér var där och därför ville de inte ha fler vimmelfotografer den kvällen.
 
 
Jag frågade om hur det ser ut framöver men de visste inte och sa att jag ska höra av mig igen nu i början på den här veckan. Jag vet inte mer än så för än jag ringt och pratat mer med dem och jag tänkte göra det idag. Verkar dock osannolikt att jag aldrig mer skulle få fota där så jag tror ni kan känna er hyfsat lugna 🙂
 
Självklart hade jag velat få fota i lördags men det gick absolut ingen nöd på mig jag var på en jättetrevlig hemmafest där vi satt och surrade en massa. Dock fanns där inga linslusar, men några öl och riktig myspys-belysning 😉 
 
 
 
I helgen kommer det att bli vimmelfotografering oavsett i och med att Anders Dahlqvist varit i kontakt med mig angående After Work på Bodensia på fredag (ska göra ett enkom inlägg med mer info). Tror det kommer bli en jättekul kväll och hoppas på att stöta på många sköna bodensare!
 
Kul att Bodensia börjar vara med i gamet med massor av roliga events! 
 
Jag har tänkt bowla lite också nu när de har börjat servera goda hamburgare på Strajk Alley. Får se när jag får möjlighet att lura med någon dit här i dagarna också ;-D
 
Trevlig lunch! /Anna Munkhammar
 

Du kanske tycker om

6 kommentarer

Anonym december 1, 2014 - 17:51

Men var det ingen som ville bli fotad på hemmafesten?:P Roligt med bowling och burgare…hoppas du får med dig någon!

sv: Haha jadu…får man säga att man hoppas på att bocken brinner!?

Svara
Anna Munkhammar december 3, 2014 - 20:46

Nej de var lite lyga. Jo jag är riktigt pepp på att gå faktiskt!

Svara
Anonym december 1, 2014 - 19:21

verkar toppen 🙂

sv: haha, ja, jag kör på tills det blir för ångestladdat. Ryssavsnittet… iiiih, får pirr av att tänka på’t.

Svara
KassandraPalma december 1, 2014 - 21:38

riktigt fin lampa!

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.