Hej på er. Jag vill berätta om en lite kul sak som är på gång nu. Det är fortfarande en hel del hemlighetsmakeri men jag är inte så bra på att hålla hemlisar alla gånger så jag har tjatat till mig att få läcka ut liiiite information till er i förhand 😉
 
 
Prins Patrik (kissen) vet allt men till er kan jag även skvallra att det är på gång en ny stor nöjessida för webben i norrbotten och Boden By Night har blivit ombedd att medverka på den 😀 ! Sidan kommer att ha premiär den 11e December men webbadressen och vilka företag som ligger bakom är fortfarande hemligt.
 
Jag har fått förhandstitta och det ser riktigt kul ut. Självklart blir jag också lite extra glad att de har velat ha med mig på tåget och jag hoppas att det ska leda till att jag får fota mer “som det var förr”. Tror ni det har varit lätt att hålla mig från att berätta om det!? 
 
Jag är sjukt exalterad och spänd över det här! Någonstans var det ju just det här som jag saknade när jag började lägga ut bilderna från fester i augusti när Boden By Night tog sina första stapplande steg.  Mer nöjde åt folket eller hur 😀 
 
(Bland de första bilderna jag tog. Det var i augusti på M/S Bränna och en riktigt härlig sommarkväll då vi firat Matte Anderssons födelsedag 😀 )
 
/Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.