Swedish Blogposts

Sprang in i fel hus och försökte intervjua fel man

Måste berätta om en allt för tokig sak som hände igår när jag skulle träffa DJ Anders Dahlqvist. Vi hade hörts av via Facebook och eftersom han ska spela på Bodensia på deras After Work den 5e December tänkte jag att det kunde vara kul att intervjua honom lite. Här har vi ju faktiskt en Bodensare som varit riktigt stor och verkligen haft ett finger med i utelivet.
 
Hur som helst så skickade jag ett sms till Anders att jag var på väg från jobbet och att jag skulle vara framme alldeles strax. Jag kollade upp vars huset låg och körde dit, en man stod och väntade vid fönstret så jag vinkade åt honom och han tillbaka till mig. Det var bara det att jag gjorde världens miss, jag tog fel på huset och gick in till fel gubbe!!
 
Stackars honom vad förvirrad han ska ha blivit när jag stormade in och surrade på och frågade om det gjorde något att jag var sen? 
-Nää, sa han.
 
Alltså, det kändes så jäva fel på en gång men jag var så säker på att jag var rätt för hade kollat (slarvigt uppenbarligen) på husnumret också. Vi skrämde nog faktiskt upp varandra skulle jag tippa på. Han sa ingenting, skrattade till lite, tittade bort och såg lite nervös ut. Då blev jag rädd att jag blivit lurad att komma dit fast det inte skulle vara någon intervju.
 
Försökte lätta upp stämningen och frågade om han ville visa sina skivor?
-Näää, det vill jag nog inte svarade han…
Försökte få honom att berätta lite om den 5e december men det var ha inte heller särskilt intresserad av att göra… Vid det laget började jag få panik och frågade tillslut om han ändrat sig angående intervjun?
-Joo, det har jag nog, sa han förbryllat. 
Då sprang jag praktiskt taget därifrån utan att ens ta på mig skorna ordentligt!
 
 
Tror ni jag kände mig dum när Anders senare ringde och frågade varför jag inte dykt upp och att han suttit och väntat på mig? DÅ först föll polletten ned att jag rusat in i fel hus och försökt intervjua Anders granne. Undrar vad han ska ha tänkt att jag var för något tok!? 😀
 
Fick åka till rätt hus då och det blev en väldigt trevlig kväll med den riktiga Anders och hans fru Anna 🙂 Vi pratade om en hel del mer än om DJandet också 🙂 Jag hade med kameran men fotade ingenting utan vi bestämde att ta det en annan dag, haha. 
 
 
 
Hoppas att jag får fota massor av party-animals nu till helgen. Jag har saknat er och det fattas något här på sidan när jag inte haft massor av vimmelbilder att lägga upp 😉
 
 
SOV GOTT! /Anna Munkhammar

4 thoughts on “Sprang in i fel hus och försökte intervjua fel man

  1. Anonymous says:

    Haha, här är alla också sådär artigt förvirrade, men så jobbigt! Varför sa han bara inte "vilken intervju? Du har nog kommit fel.."

    1. Precis, men han MÅSTE ha väntat på någon också så han var förmodligen lika förvirrad som mig X-)

  2. biggeros says:

    Vilken härlig bild=)

    1. Tack jo kissen var så gullig som älskade popcorn!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.